Kurs i vann- og avløpsrett i Oslo

 

Lurer du på hvordan du skal håndtere ulike juridiske problemstillinger du er nødt til å finne svar på i din arbeidshverdag?

Vann- og avløpstjenestene er regulert i ulike lover og forskrifter, samtidig som kommunene fastsetter sine egne lokale forskrifter og abonnementsvilkår. I tillegg er det mange dommer og andre avgjørelser som man bør kjenne til.

Vi erfarer at mange benytter vår juridiske nettside va-jus.no og at våre medlemmer i økende grad har juridiske spørsmål de ønsker hjelp til å løse.

Norsk Vann har utarbeidet et grunnleggende kurs i vann- og avløpsrett for å hjelpe deg til å forstå den rettslige reguleringen av vann- og avløpstjenestene og gjennom dette gjøre det enklere for deg å finne frem i de ulike regelverkene.

Målgruppe

Kurset passer best for saksbehandlere og ledere i kommunen som jobber med forvaltning av vann- og avløpstjenester og personer som bistår disse.

Innhold

Vi tar for oss relevant regelverk som regulerer rollen som eier av vann- og avløpsanlegg og rollen som utøver av myndighet.

Kurset skal gjennomføres over tre dager. For å sikre best mulig faglig og praktisk kompetanse på alle fagområdene, vil det være to kursholdere alle dagene. Vi legger opp til dialog med kursdeltakerne og noe arbeid med oppgaver.

Her finner du kursprogram.

Har du innspill til kurset, kontakt Elin Riise.

Sted

Kurset går over tre dager 10. – 12. september, og holdes på Thon Hotel Vika Atrium.

Overnatting

Overnatting er ikke inkludert, men må ordnes av den enkelte deltaker selv.

Det er reservert et antall rom på Thon Hotel Vika Atrium. Benytt denne linken for å booke ett av disse.

Rom må bestilles direkte med hotellet før 27. juli for at du skal være garantert plass og redusert pris.

Påmeldingsfrist: 27. august 2024 kl 18:00.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jeg deltar på kurset og er medlem
kr 12500
28 tilgjengelig
Jeg deltar på kurset og er ikke medlem
kr 16500
28 tilgjengelig