Norsk Vanns årskonferanse

Velkommen til Norsk Vanns årskonferanse i Drammen!

Det er igjen duket for årets store treff – Norsk Vanns årskonferanse – som i år arrangeres i Drammen. Konferansen arrangeres fra kvelden 5. september til 7. september på Quality Hotel River Station i Drammen, med togstasjonen som nærmeste nabo.

Norsk Vanns årskonferanse er årets viktigste møteplass for alle som er opptatt av vannfaget og vannbransjens rammebetingelser og utvikling. Her vil du bli oppdatert på siste nytt, og du kan utveksle ideer og erfaringer med kollegaer fra hele landet. Etter pandemien har vi gode erfaringer med digital streaming av konferanser. Derfor tilbyr vi også denne konferansen for de som ønsker å følge den digitalt når den streames.

Sosialt program 5. september

Sammen med vertskapskommunen Drammen inviteres det til et sosialt program på kvelden mandag 5. september fra kl. 18-21. Ved Strømsø Torg, en 2-minutters rusletur fra hotellet, ligger Drammen Streetfood. Konseptet er et møtepunkt for ulike kulturer og tilbyr unike smaksopplevelser fra 12 ulike matboder fra alle verdenshjørnet. Her inviteres det til mingling, bespisning og underholdning. Arrangementet har en egenandel på kr. 650,-.

Dag 1 – 6. september

På Årskonferansens første dag får vi besøk av statssekretær Aleksander Øren Heen (Sp) i Klima- og miljødepartementet. Dagen vies til viktige temaer for vannbransjen, vi nevner her avløpssituasjonen, hvor vi stiller spørsmålet om hvordan nytt avløpsdirektiv og krav til nitrogenrensing i Oslofjorden skal forstås og hva som kan forventes fra myndighetenes side. Videre blir rekruttering et tema på konferansens første dag; vi stiller spørsmålet om hvordan vi kan ta i bruk de unge.

Årsmøte og festmiddag

Norsk Vann arrangerer sitt årsmøte kl. 17.00 6. september, før vi tradisjonen tro runder av dagen med festmiddag kl. 19.30 med prisutdelinger.

Dag 2 – 7. september

Parallell A på dag 2 har økonomi og rekruttering som overskrifter. Med utgangspunkt i det store investeringsbehovet ser vi nærmere på fremtidsrettede analyser og mulighetene for smarte investeringsstrategier. Vi presenterer også en helt fersk rapport – ny veileder i samfunnsøkonomisk analyse som verktøy for vannbransjen. I del to av dagen tar vi for oss utfordringen med å rekruttere nok folk til bransjen vår. Hvordan kan vi lykkes med rekruttering? Hva kan vi gjøre for å gjøre bransjen vår mer synlig og attraktiv? Konferansen avsluttes kl. 15.

Parallell B dag 2 har temaet «Helhetlig, fremtidsrettet overvannshåndtering – som reduserer faren for skader på bygninger, infrastruktur og vannmiljøet». Her vil vi vise eksempler på bærekraftige løsninger for overvannshåndtering, og diskutere hvordan vi kan sikre at disse løsningene/tiltakene faktisk blir gjennomført. Konferansen avsluttes kl. 15.00.

Du finner et oppdatert program for begge dager på denne linken.

Målgrupper

Årskonferansen er for ansatte i kommuner, selskaper, foretak, driftsassistanser og samvirker, som jobber med vann- og avløpstjenestene, plan- og byggesak, forvaltning osv., ansatte hos rådgivende ingeniører, leverandører, forskningsinstitutter, undervisningsinstitusjoner mv., folkevalgte med ansvar og interesse for teknisk sektor og styremedlemmer i selskaper og ansatte hos statlige myndigheter og fylkeskommuner med ansvar innen vannbransjen.

Praktisk info

Deltakeravgift for ulike elementer i konferansen framgår av påmeldingsskjemaet. Prisene forutsetter medlemsskap i Norsk Vann. Ikke-meldemmer vil få et påslag på NOK 800 per deltakerdag (Gjelder ikke sosialt program og festmiddag). Faktura for deltakelse vil bli sendt fra Norsk Vann.

Booking av overnatting til årskonferansen gjøres av den enkelte, med egen kode som du oppgir til hotellet. Denne koden er 4098 og oppgis når du ringer Quality Hotel River Station på 3191 1900. Merk at hotellet ikke garanterer rom dersom du prøver å booke etter 7. juli.

Prisene for hotellrommene er

  • 1 145,- for enkeltrom
  • 1 345,- for dobbeltrom

Påmeldingsfrister

  • Påmeldingsfrist for fysisk deltakelse – 28. august kl. 12.
  • Påmeldingsfrist for digital deltakelse – 5. september kl. 12.

For praktiske spørsmål til Årskonferansen, send en epost til Mariann Furulund eller ring henne på telefon 901 11 381.

Vennlig hint

Bestillingsprosessen krever litt færre klikk på slutten dersom du logger deg på som bruker før du bestiller.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltar på Drammen kommunes sosiale arrangement mandag 5.
kr 650
234 tilgjengelig
Deltar fysisk begge dager, inkludert festmiddag
kr 7900
112 tilgjengelig
Deltar begge dager virtuelt
kr 4700
Ubegrenset
Deltar fysisk tirsdag 6.; men ikke på festmiddag
kr 3950
112 tilgjengelig
Deltar tirsdag 6. virtuelt
kr 2350
Ubegrenset
Deltar fysisk onsdag 7.
kr 3950
112 tilgjengelig
Deltar onsdag 7. virtuelt
kr 2350
Ubegrenset
Deltar på festmiddag tirsdag 6.
kr 950
112 tilgjengelig
Student og deltar fysisk tirsdag 6.; men ikke på festmiddag
kr 500
112 tilgjengelig
Student og deltar virtuelt tirsdag 6.
kr 0
Ubegrenset
Student og deltar fysisk onsdag 7.
kr 500
112 tilgjengelig
Student og deltar virtuelt onsdag 7.
kr 0
Ubegrenset

For å se en liste over begivenheter du deltar på, må du logge på.

Sted

Arrangør