Kurs i vann- og avløpsrett—Oslo

Lurer du på hvordan du skal håndtere ulike juridiske problemstillinger du er nødt til å finne svar på i din arbeidshverdag?

Vann- og avløpstjenestene er regulert i ulike lover og forskrifter, samtidig som kommunene fastsetter sine egne lokale forskrifter og abonnementsvilkår. I tillegg er det mange dommer og andre avgjørelser som man bør kjenne til.

Vi erfarer at mange benytter vår juridiske nettside va-jus.no og at våre medlemmer i økende grad har juridiske spørsmål de ønsker hjelp til å løse.

Norsk Vann har utarbeidet et grunnleggende kurs i vann- og avløpsrett for å hjelpe deg til å forstå den rettslige reguleringen av vann- og avløpstjenestene og gjennom dette gjøre det enklere for deg å finne frem i de ulike regelverkene.

Målgruppe

Kurset passer best for saksbehandlere og ledere i kommunen som jobber med forvaltning av vann- og avløpstjenester og personer som bistår disse.

Innhold

Vi tar for oss relevant regelverk som regulerer rollen som eier av vann- og avløpsanlegg og rollen som utøver av myndighet.

Kurset skal gjennomføres over tre dager. For å sikre best mulig faglig og praktisk kompetanse på alle fagområdene, vil det være to kursholdere alle dagene. Vi legger opp til dialog med kursdeltakerne og noe arbeid med oppgaver.

Her finner du foreløpig kursprogram.

Har du innspill til kurset, kontakt Elin Riise.

Sted

Kurset går over tre dager 20.-22.september, og holdes på Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo

Overnatting

Det er reservert et antall rom på Thon Hotel Opera til en pris på kr. 1895 pr natt inkl. frokost. Bruk denne linken for å bestille.

Hotellrom må bestilles og betales av den enkelte deltaker selv innen 29. august 2022.

Ferieavvikling

Merk at behandlingen av bestillingene dine kan ta litt lenger tid i juli pga. ferieavvikling, men vi skal ta oss av ordren din så snart vi kan og i det minste i løpet av 24 timer.

Vennlig hint

Bestillingsprosessen krever litt færre klikk på slutten dersom du logger deg på som bruker før du bestiller.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vi er medlem i Norsk Vann
kr 11000
22 tilgjengelig
Vi er ikke medlem i Norsk Vann
kr 15000
22 tilgjengelig

For å se en liste over begivenheter du deltar på, må du logge på.

Sted

Arrangør