VA-yngre 2024: Rise of the Machines

 

 

VA-yngre er endelig klare til å åpne påmeldingen av årsseminaret 2024! Årsseminaret vil finne sted i Ålesund på Scandic Parken 24 – 25 april 2024. Tradisjon tro, vil første dag være fylt av mange spennende foredrag, mens vi på dag to vil bli ekstra godt kjent med Ålesund kommune hvor vi blir tatt med ut på befaring av ulike anlegg. Ikke minst skal vi få nok tid til å mingle, bli godt kjent og vi vil få muligheten til å utvide nettverket vårt i vannbransjen.

Temaet for årsseminaret er «Rise of the Machines», hvor digitalisering vil være den røde tråden for neste årsseminar. Hvordan vil kunstig intelligens og digitalisering kunne påvirke arbeidshverdagen vår i fremtiden? Og hvordan kan vi bruke verktøyene på en trygg og effektiv måte? Selv om den røde tråden i seminaret er digitalisering, vil vi også i år sikre et bredt spekter av ulike temaer. Flinke og unge foredragsholdere vil komme og snakke om miljø, og kanskje får vi også noen kloke råd om selvledelse og mestring.

Ta en titt på programmet og se selv hvorfor du ikke bør stå over dette arrangementet!

Med det ønsker vi velkommen til to spennende dager i Ålesund, og vi ønsker å takke kommende foredragsholdere, Ålesund kommune for god hjelp, partnere og sponsorer!

Praktisk informasjon:

  • Full deltakelse inkluderer deltakelse begge dagene (faginnlegg dag 1 og befaringer dag 2), festmiddag onsdag og sosiale aktiviteter.
  • Deltakerne må booke hotell selv. Bookingkode BNOR230424 (gyldig til 24.02.2024). Bruk gjerne denne linken.
  • Studentpris gjelder kun studenter innmeldt og registrert i VA-yngre som student. Er du ikke registrert som student faktureres full deltagelse som ikke medlem.
Påmeldingsfrist er 5. mars 2024 kl 18:00.

Påmeldingen kan endres frem til påmeldingsfristen. Etter påmeldingsfrist belastes full deltagelse uansett avmelding. Plassen kan byttes med en kollega frem til 14 dager før konferansen.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltar og er medlem i va-yngre
kr 2500
47 tilgjengelig
Deltar, men er ikke medlem i va-yngre
kr 3500
47 tilgjengelig
Deltar og er student
kr 500
47 tilgjengelig