Norsk Vanns Fagtreff 2024

Velkommen til Norsk Vanns Fagtreff 2024

Norsk Vann inviterer til samling over to dager på Gardermoen med faglig påfyll og gjennomgang av aktuelle tema. Årets fagtreff setter søkelys på viktige endringer i regelverket innen vannforsyning og en oppdatering på arbeidet med avløpsdirektivet, erfaringer med beredskap og krisehåndtering under ekstremværet Hans, nye rapporter og fagutvikling fra Norsk Vann, erfaringer med ombygging og nybygg av avløpsrenseanlegg, digitalisering og modellbasert prosjektstyring, smarte løsninger for ledningsfornyelse, samspill i VA-prosjekter, resipientvurderinger og til slutt klima- og miljøhensyn i offentlige anskaffelser.

Fagtreffet gjennomføres tradisjonen tro med flere paralleller for å gi plass til mye spennende innhold. Gode erfaringer med å tilby Norsk Vanns arrangementer digitalt, gjør at vi fortsetter med dette for å nå ut til de som ikke har mulighet til å delta fysisk, eller av ulike grunner ønsker å følge fagtreffet fra egen arbeidsplass. Alle deltakere vil i etterkant av konferansen få tilsendt opptak samt presentasjonene.

Vi gleder oss til å møtes og gjøre disse dagene til en viktig arena for å bygge nettverk i bransjen. Etter programslutt dag 1 inviteres det til konferansemiddag kl. 19:00, som krydres med underholdning fra MPG-vinner Karianne Kjærnes. Vi håper så mange som mulig blir med oss på middagen for å friske opp gamle bekjentskaper og knytte nye.

Programmet for fagtreffet ser du her.

Og mer utfyllende informasjon kan du lese her.

Hotell

Hver enkelt deltaker må ved behov selv bestille hotellrom på konferansehotellet via denne linken.
Fristen for hotelrom til redusert pris er onsdag 28. februar. Etter denne datoen kan vi verken garantere rom eller pris.

Praktisk informasjon

Konferansen foregår på Thon Hotel Oslo Airport, Balder Allè 2, 2060 Gardermoen. Kommer du med fly tar du shuttlebuss S22 fra flyplassen. Det tar ca. 15 minutter. Merk at vi er på  Thon Hotel Oslo Airport—ikke Thon Hotel Gardermoen.

Utstilling

Det vil—som før—være mulig å møte noen av våre viktigste leverandørmedlemmer i forbindelse med fagtreffet.

Frister

Påmeldingsfrist for fysisk deltakelse er tirsdag 27. februar kl. 15:00.
Påmeldingsfrist for virtuell deltakelse er søndag 10. mars kl. 24:00.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltar 2 dager, inkl middag
kr 8050
37 tilgjengelig
Deltar 2 dager, uten middag
kr 6900
37 tilgjengelig
Dag 1, inkl middag
kr 4650
37 tilgjengelig
Dag 1, uten middag
kr 3500
37 tilgjengelig
Dag 2
kr 3500
37 tilgjengelig
Digital deltakelse 2 dager
kr 4600
Ubegrenset